• Plan Moves III

Obertes les inscripcions del Plan Moves III a Catalunya

Després d'un retard de més de dos mesos, aquest passat dia 2 d'octubre l'ICAEN ha obert el tràmit de sol·licitud pels ajuts del Plan Moves III, la 3ª edició d'aquest programa que pretén fomentar i dinamitzar el sector de la mobilitat sostenible i eficient.

Aquesta nova edició del Plan Moves contempla dos tipus d'actuacions: l'adquisició de vehicles elèctrics i l'extensió i desenvolupament de la infraestructura de recàrrega. 

Les ajudes en punts de recàrrega són del 70% per les persones físiques, autònoms, comunitats de propietaris i administracions públiques, podent arribar al 80% en cas de municipis de menys de 5.000 habitants. Per a les empreses les ajudes estaran entre el 30% i el 60% en funció del tamany de l'empresa, del nombre d'habitants del municipi i del lloc on s'instal·li l'equip.

En quant a les ajudes per adquirir vehicles elèctrics, aquestes van des dels 1.100€ per un quadricicle lleuger, 7.000 per a furgonetes de categoria N1 i per a vehicles de categoria M1 un import màxim de 4.500€.

 

Més informació aquí