• logo plan moves II

Activat el Plan Moves II

El Programa MOVES II, Incentius a la Mobilitat Eficient i Sostenible, amb una dotació pressupostaria de 100.000.000€ ja està aprovat, pendent de convocatòria.

Aquestes ajudes podran ser sol·licitades per adquirir vehicles elèctrics, bicicletes elèctriques, per a instal·lar infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics, i per a implementar mesures de plans de transport al treball en empreses i mesures d'Ajuntaments en nuclis urbans per adaptar la mobilitat a l'escenari de les noves exigències derivades del període post COVID 19.

Pel que fa als punts de recàrrega de vehicles elèctrics (públics i privats), les ajudes seran d'un 30% o un 40% del cost subvencionable, depenent del tipus de beneficiari i establint un limit de 100.000€.

El termini de presentació de sol·licituds és des del dia següent a la publicació de la convocatòria i fins a esgotar el pressupost disponible per a cada actuació, o com a màxim 12 mesos desprès de la publicació de la convocatòria. A Catalunya, la convocatòria es publicarà a partir de la segona setmana de setembre segons s'indica a la pàgina web de l'Institut Català de l'Energia.

Aquestes ajudes econòmiques per a incentivar la mobilitat elèctrica i sostenible, són cofinançades amb el Fons Europeu del Desenvolupament Regional (FEDER).

 

Més informació a IDAE.