• el ponent de Jorfe Ruben Palacin explicant les instal·lacions de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics davant els auditors, representants tant d'empreses privades com d'organitzacions públiques de Lleida

Les empreses de Lleida aposten per la mobilitat elèctrica

La Jornada de mobilitat elèctrica, organitzada per l’empresa Jorfe Instal·lacions amb la col·laboració de Circutor i Alquiber, és una mostra del creixent interès pels vehicles elèctrics. L’acte, que ha comptat amb la presència tant d’organismes públics com d’empreses privades, vol promoure el coneixement i l’ús de transport sostenible entre el sector industrial i terciari de la ciutat.

Xavier Boada, responsable comercial de l’empresa Circutor, principal fabricant de punts de recàrrega per a vehicles elèctric a Espanya, ha obert la jornada repassant el tipus de carregadors que ofereix el mercat actual. Lluis Folch, responsable comercial a Catalunya de l’empresa de rènting flexible Alquiber, ha fet incís en la necessitat de canvis dins del mercat. Finalment, Ruben Palacin, tècnic de Jorfe Instal·lacions he repassat el tipus d’instal·lació necessària segons usuari, des del particular, passant per les comunitats de veïns i pàrquings privats, fins als organismes públics.

Lleida és una ciutat amb interès per la mobilitat sostenible i preocupada per l’entorn i el medi ambient. A la província de Lleida comptem amb grans empreses dels sectors industrial i terciari amb filosofies verdes, interessades en la eficiència energètica per les seves fàbriques i comerços i que també volen apostar pel canvi en el model de transport.

 

Més informació a vehicles elèctrics.