• equip directiu de Jorfe

Jorfe celebra 40 anys

Jorfe celebra els seus 40 anys estrenant nova nau al Polígon de Torrefarrera. Durant l’acte, que ha comptat amb la presència de més de 200 persones, s’ha fet un recorregut des dels orígens de l’empresa l’any 1983 oferint serveis de bobinatge elèctric, fins a l’actualitat, amb l’aposta per les energies renovables com el biogàs i la fotovoltaica, entre d’altres.


L’esdeveniment ha estat inaugurat pels dos socis fundadors de l’empresa, Jordi Pifarré i Fermí Palacin que han incidint en la importància de tres valors fonamentals per a l’èxit empresarial: la perseverança, la orientació a client i la innovació.


Entre els assistents, s’ha comptat amb la presència d’autoritats com la segona tinent d’Alcalde de Torrefarrera, Celia Perpinyà, la Regidora d’Obres, Via publica i Sostenibilitat a Torrefarrera, Montse Ribé o el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Lleida, el Sr. Vidal Vidal Culleré. També han acudit a l’acte el president de la Cambra de Comerç, el Sr. Jaume Saltó i representants de la Diputació de Lleida, així com d’entitats com el Gremi d’Instal·ladors, l’Associació d’Empresaris de Torrefarrera o la FEMEL, entre d’altres.


La celebració ha estat repleta d’innovació tant en la posada en escena com en l’aposta de futur de l’empresa. En aquest sentit, el pervenir de Jorfe ve liderat per tres dels fills dels empresaris: Sara Pifarré, responsable d’Administració, Ruben Palacin, Responsable d’Energies Renovables i Maria Palacin, responsable Comercial i de Qualitat.


Els assistents, han pogut gaudir d’algunes tecnologies innovadores, com les ulleres de realitat virtual. Una experiència a través de la qual Jorfe ha volgut mostrar quines son les seves apostes de futur: les energies renovables i la sostenibilitat.


L’energia és un aspecte clau pel futur. Tant al sostenibilitat com l’economia circular esdevenen una prioritat per a la nostra indústria, l’agricultura i ramaderia, pels nostres comerços i organitzacions. Empreses com Jorfe, promouen que aquestes solucions energètiques puguin arribar al nostre territori, amb la màxima qualitat i fiabilitat.


Jorfe ofereix instal·lacions integrals amb una clara aposta per l’eficiència energètica i les energies renovables com el biogàs, la fotovoltaica, carregadors per a vehicles elèctrics, la biomassa, i d’altres solucions que ajuden a fomentar l’economia circular del territori.

Entre les obres realitzades per Jorfe al territori lleidatà, destaquen l’Hospital Sant Joan de Déu de la Bordeta, les instal·lacions de les botigues Plusfresc, l’edifici IRTA Fruitcentre, el gimnàs Ekke, i equipaments públics com l’edifici polivalent de la UdL o la reforma de la TGSS de Lleida entre d’altres.