• coberta amb dues files de moduls solars fotovoltaics
  • coberta vivenda amb 4 moduls fotovoltaics
  • coberta amb dues files de moduls solars fotovoltaics a dues aigues
  • coberta plana amb moduls fotovoltaics
  • inversor i instal·lació elèctrica solar fotovoltaixa

Jorfe supera les 40 instal·lacions fotovoltaiques realitzades en el marc de la campanya 'Lleida Autoproducció Solar' de Som Energia

Jorfe finalitza més de 40 instal·lacions solars fotovoltaiques en el marc de la campanya 'Lleida Autoproducció Solar'. Aquest projecte, impulsat per la cooperativa Som Energia pretén fomentar l'ús de l'energia fotovoltaica entre els usuaris de Lleida província.

La iniciativa, que ja compta amb més de 115 inscrits, està essent tot un èxit de participació. Actualment, des de Jorfe s'estan executant entre 4 i 6 instal·lacions cada setmana. Els treballs es realitzen amb materials de la millor qualitat i màxima garantia i inclouen, tant la gestió dels permisos d'obra, com la execució dels treballs i la posterior posada en marxa i legalització.

Ja són moltes les famílies de la província de Lleida que comencen a gaudir dels avantatges de la solar fotovoltaica, una energia 0 emissions i 0 costos.

La fotovoltaica és un pilar per l'economia actual, més tenint en compte el moment que estem vivint. És per això que, iniciatives com aquesta de Som Energia donen aire a les empreses del sector, a la vegada que ens ajuden, com a societat, a avançar pel camí de la transició energètica.

 

Més info: Som Energia - Lleida Autoproducció Solar