Jorfe realitzarà una instal·lació fotovoltaica sense cost a l'edifici d'habitatge cooperatiu La Closca de Lleida

Jorfe, juntament amb el grup local de Lleida de Som Energia, han realitzat la primera visita per l'estudi de la incorporació d'una instal·lació d'energia solar fotovoltaica a l'edifici de l'habitatge cooperatiu La Closca de Lleida.

Aquesta instal·lació sense cost, es realitzarà en el marc de la Primera Campanya d'Autoconsum a Lleida impulsada per Som Energia. La compra col·lectiva iniciada al 2019 i que ha resultat amb 87 instal·lacions d'autoconsum finalitzades a la demarcació de Lleida, inclou també una última fotovoltaica que es realitzarà a La Closca.

La Closca és una cooperativa des de la qual s'està impulsant un projecte d'habitatge cooperatiu en cessió d'ús d'un edifici situat al Carrer Bruc de Lleida. Es tracta d'un model alternatiu d'habitatge no especulatiu, inclusiu, sostenible i de propietat col·lectiva. En podeu veure més informació a la seva pàgina web.

D'altra banda, es preveu que Som Energia tiri endavant una nova compra col·lectiva a les terres de Lleida abans de l'estiu. L'objectiu de la cooperativa és el de seguir apropant la fotovoltaica i l'autoconsum als habitatges del nostre país.