Jorfe es converteix en la 4ª empresa d'Espanya a obtenir el Segell de Qualitat UNEF per a instal·ladors d'autoconsum

Jorfe compta ja amb el segell de qualitat en fotovoltaica expedit per UNEF per als instal·ladors d'autoconsum i certificat per l'empresa SGS España.

Aquesta certificació abala la qualitat de les instal·lacions fotovoltaiques realitzades per la nostra companyia, considerant aspectes tan importants com: la formació dels instal·ladors, la seguretat laboral, els equips de mesura, la qualitat de la informació facilitada al client, qualitat dels equips instal·lats, disseny, rendibilitat, viabilitat i execució de les instal·lacions i servei post venda.

L'autoconsum s'ha convertit en un dels pilars fonamentals per a la transició energètica. Per a un creixement ordenat del sector és imprescindible assegurar la qualitat de les instal·lacions i és en aquest punt que UNEF decideix elaborar un sistema de certificació propi.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport dels socis i que es duu a terme a través de les empreses certificadores CERE i SGS, pretén aportar confiança al consumidor final, certificant que les empreses amb aquest segell compleixen els requisits per a l'execució òptima de les instal·lacions fotovoltaiques.